måndag 2 mars 2009

Till våren rekommenderas babyskor...

från Cute Baby Shoes. Vi har dem - så klart!


De här babyskorna har lite annorlunda egenskaper än andra babyskor på marknaden. De är helt i skinn med mockasula för antihalkeffekt, bomullsfodrad insida så att inte små fötter utan strumpor blir svettiga och dessutom har de vadderad sula så att det inte blir så hårt att gå på.

Det är en mjuk resår med insydda kanter så att inget skaver för att skon ska sitta bra runt foten - och det gör den. Jag har provat billigare varianter som visserligen funkade bra men som blev förstörda direkt av utelivet. Har du taggbuskar hemma i trädgården så är de ju perfekta då de skyddar mot taggar i små mjuka fötter.


Min dotter sprang runt i ett par sådana babyskor en hel sommar och det bar sig inte bättre än att hon vägrade ta på sig vanliga skor till slut.


En arbetskamrat vars dotter när hon började gå, gick på tå, köpte ett par sådana babyskor och det funkade perfekt. Det var lite problem med hårdare skor för baby eftersom hon då inte kunde gå i dem utan återgick till att krypa.


Babyskorna går att använda ute när våren börjar gå över i sommar. Det måste alltså vara varmt och torrt för de blir lite fula av väta, som all skinn. Däremot går det att torka av dem med en fuktig trasa.


Det börjar bli tunt i storlekarna tyvärr och jag väntar på att kronan ska bli lite starkare gentemot USA-dollarn så att det inte kostar skjortan att ta hem skorna. De är grymt efterfrågade och "Puppies" är den mest populära skon. Den ser du här:Söta, va?!

OM du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så får du ett mail hem i inkorgen när de är på ingång igen - för de kommer hem, det kan jag lova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar