lördag 14 mars 2009

De ska synas...

... de små gullungarna!

Därför köpte jag hem Ruskeman i rosa/gul och grön/ljus grön med reflexer och grejor. Då syns barnen, även om det är regn och rusk och lite halvmörkt.

Du hittar RUSKEMAN HÄR: http://lillabebben.jetshop.se/ListProducts.aspx?cat=180 tillsammans med alla andra Didriksons-produkter som vi har i shoppen.

Vi väntar på Didriksons Boardman fortfarande. Jag ska ringa på måndag och kolla exakt när de kommer. Vi har fått några storlekar men fortfarande är det några av er som beställt som vi inte har fått storlekar för. Vi ska som sagt kolla upp det.

Aosta vindbyxa från Didriksons kommer också hem i fler storlekar som passar till vindjackorna från Didriksons.

Sen har vi nog fått hem allt för våren för en stund.

Däremot har vi lite nya märken på gång som vi fått klartecken för att bli åteförsäljare av och det ska bli jättespännande att kunna erbjuda er produkter från dessa märken.

Vi kommer att få hem solskyddsprodukter från Zunblock, bland annat ett tunnt tygstycke i solskyddande material som man kan använda när man vill amma diskret på sommaren men inte vill använda en tjock filt som kan få babyn att bli överhettad. Vi kommer också att få hem solglasögon, solskydd som passar för de flesta sulkys och en hel del mer grejor!

Jag blir mörkrädd när jag på somrarna ser hur en del täcker över vagnen med en tjock filt för att babyn sover eller vill skydda mot solen. Sen går de med vagnen i solen och det måste ju bli en 30-40 grader där inne under filten?! Då kan nog det här amningstyget komma väl till pass.

Zunblock kommer i april.

Det blir mycket att se fram emot här inför våren!

Ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar