torsdag 30 juli 2009

Det där med fraktfritt...

blev så mycket dyrare än vi tänkt och det funkade liksom inte. Det är lite olyckligt att vi har en annons ute med gammalt annonsmaterial där det står att vi alltid levererar fraktfritt inom Sverige. Det gör vi inte längre. Däremot så bjuder vi på frakten när du handlar för mer än 500 kronor. För många av våra produkter så är frakten 12 kr. T ex går alla bolorna för 12 kr i frakt och flexibelt som är en storsäljare just nu kostar också 12 kr i frakt.

Vi ber om ursäkt för den missvisande informationen i annonsen i MAMA där det står att vi alltid levererar fraktfritt inom Sverige.

De silverpläterade bolorna sålde riktigt bra i juli vilket är jättekul! Vi hade ett tag slut på bolan i guld och silver men nu har vi laddat upp för augusti för att kunna möta den efterfrågan som finns.

Vi har också utökat sortmentet med en bola i rosarandigt, riktigt snygg!

Snart börjar höstens babykläder från bland annat DUNS Sweden, Didriksons, LipFish, NowaLi m fl rasa in! Det ser vi absolut fram emot!!!
Du kan fortfarande fynda babykläder ur sommarens kollektion och vi har ett bra erbjudande på LipFish sommarkollektion med 30% rabatt. Gäller till på måndag, 3/8.
Välkomna!!! www.lillabebben.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar