onsdag 23 februari 2011

Barnkläder o babykläder från Louie Louis


Nu har vi lagt upp jättefina vår- och sommarnyheter från danska Louie Louis. Kalasfina prints även denna kollektion. Louie Louis har verkligen jättefina kläder i riktigt bra kvalitet. Till både små och stora flickor har vi olika klädvarianter med trycket "Dolls House" - supergulligt! Och lite mer "killigt" tryck har vi "Yellow Submarine" som är havsinspirerat och det i mer grönt "Amazonas" riktigt starka och härliga färger! Ta gärna en titt här >>


Varmt välkommen in i shoppen - http://www.lillabebben.se/

onsdag 16 februari 2011

Didriksons Skaljackor vår 2011






Nu har vi lagt ut nya Boardman-ställ från Didriksons barnkläder. De populära fleecefodrade galonställen som är helt oslagbara när det är slaskigt väder ute. Vi har fått rosa, blå och svarta ställ och snart kommer ett "printed" ställ i lila med tryck på. Vi har också supermjuka och fina fleecejackor i ljuslila, grönt och blått - jättebra pris 299 kr! Dessutom har vi de praktiska galonvantarna - också ett måste när det är slask ute. Allvädersbyxan Aosta har vi också i storlek 80 - 130. Den är en riktig favorit. Didriksons kläder är alla favoriter - varmt välkommen in och shoppa!



Om ett par veckor kommer de populära skaljackorna - just ordet "skaljacka" är ett mycket populärt sökord på sökmotorerna :)








välkommen in i shoppen - http://www.lillabebben.se/

måndag 14 februari 2011

Katvig barnkläder och babykläder vårnytt 2011!


Nu har vi fått in en liten första leverans av Katvig - härliga vårränder! Vi har Katvigs populära byxor/leggings som verkligen är användbara och sköna och håller sig jättefina tvätt efter tvätt. En riktigt fin färgkombination är den i rosa och orange som tyvärr inte gör sig så bra på bilderna som i verkligheten, en färgkombination man blir riktigt vårglad av. Se Katvig här och passa gärna på att handla finfina Katvig-kläder med 50 % reapris.