torsdag 25 februari 2010

Snart dags att åka till BB?



Snart är det mars, då brukar det födas många bebisar, det är "midsommar-barnen" som kommer :) För alla er lyckliga som snart skall åka till BB kanske det börjar bli hög tid att köpa lite bebiskläder. Lilla Bebben har många söta mjuka plagg från bland annat Claire Kids som passar bra. De finns i neutralt grått för er som inte vet vad det blir och även i ljusblått och rosa. En mysig fleeceoverall kan också vara bra att ha med - det har Claire Kids också, se här >>

Vi har även fleeceoveraller från Laban som är på ingång - de kommer nästa vecka i rött och svart!
http://www.lillabebben.se/ - shoppen för bebben på webben!

lördag 20 februari 2010

Lipfish - vårnyheter 2010!


Nu har vi lagt ut vårnyheterna från Lipfish. De nya djuren är Hajen, Räven och Kaninen. Vi har såklart också Apan och Grodan - bland annat Apan på en kort lekdräkt i äppelgrönt - superfin! En favorit till småtjejerna är den jättesöta klänningen i rött eller cerise med lilla Grodan som tittar upp ur en ficka. Fina puffärmar och fint rynk runt halsen.


I veckan kommer fler nyheter att läggas ut - bland annat från DUNS SWEDEN!


Välkommen in i shoppen - http://www.lillabebben.se/ - shoppen för bebben på webben!
foto: Fredrik Welander

lördag 13 februari 2010

Vårnyheter vecka 8!




Det kommer vara lite längre leveranstid på alla beställningar som görs under vecka 7 - alla beställningar som görs under vecka 7 skickas iväg söndag 21 februari 2010. Detta beror på att Lilla Bebben skall åka till fjällen!




Under vecka 8 kommer vi att lägga ut massa härliga VÅRNYHETER från Lipfish och från DUNS SWEDEN och även från DIDRIKSON!! Mycket fint att se fram emot. Vi har redan lagt ut en vårnyhet från Lipfish, men bara en än så länge! Jättetuff svart kortärmad tröja med HAJEN på. Nu finns också den populära röda kortärmade tröjan med APAN på. Vi kommer också få in fleeceoveraller i rött och svart från Laban - jättepopulära!




Vi ses! http://www.lillabebben.se/ - shoppen för bebben på webben

måndag 8 februari 2010

3-pack body för endast 99 kr!



Body är ett plagg man inte kan ha för många av till sin bebbe. Vi har tagit in fina mjuka 3-pack body i 100 % bomull. Det är omlottöppning i halsen vilket gör att det är lättare att sätta på dem. Du kan välja på helt vita eller så kan du välja ett 3-pack i rosa färger - då blir det lite som en överraskning vilka mönster du får - alla är jättefina och det kan vara en rosa/vit-randig, en med rosa hjärtan eller stjärnor på vit botten eller något annat rosa mönster på vit botten. Du kan också välja blå/grön/beige/grå färger och då får de en body som är blå/vit-randig eller kanske grön/vit-randig och en med beige eller kanske gröna mönster på vit botten eller en som är beige med lite mörkare beige mönster på - som sagt - det blir en överraskning men du blir garanterat nöjd med både mönster och kvalité. Gå gärna in i shoppen och kolla här!
Välkommen in i shoppen - www.lillabebben.se - shoppen för bebben för webben!

onsdag 3 februari 2010

OiOi Skötväskor - VÅRNYTT 2010




Alldeles snart kommer vi att lägga ut helt nya skötväskor i shoppen från OiOi designade av Lisa Bennett från Australien. Snygg design, trendiga och praktiska. En väska som faktiskt passar lika bra som vanlig väska som till skötväska. En favorit är den röda i skinn - Red Washed PU Leatherette - finns även i svart. Vi har också tagit in Black and White Check - Hobo (den storrutiga i svart, vit och beige). Så glöm inte att gå in och kolla i shoppen snart!

http://www.lillabebben.se/ -shoppen för bebben på webben