söndag 3 januari 2010

MELLANDAGSREA babykläder hos Lilla Bebben


Nu rear vi ut nästan hela sortimentet av babykläder hos Lilla Bebben för att få rum med nyheterna som kommer in med början från januari och fortsätter ända fram till mars!

Lilla Bebben kommer att utöka sortimentet med babykläder och babyartiklar och så småningom kommer vi även att öka ut med storlekar så att du kan fortsätta handla hos oss under flera år:-).

Vi har fått en del förfrågningar om att ta in större storlekar - just för att man är nöjd med vår nära och personliga service - och det finns det nu planer på.

Du kommer att se både gamla och nya märken och bredare sortiment av både mammaprodukter men även babyprodukter för alla behov under de första åren - och tiden innan babyn kommer;-).

Lilla Bebben står alltså inför lite förändringar - men bara till det bättre! Utökad telefontid för dig som vill prata direkt med oss och ett showroom är på gång så du kan åka och både titta och handla direkt hos oss.

Men först alltså: Missa inte vår MELLANDAGSREA där du kan fynda kända märken som LipFish, Laban, FIXONI, NowaLi, DUNS, Röda Hund, 5th&Franklin m fl...


Varmt välkomna in i shoppen!


Lilla Bebben - shoppen för bebben på webben

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar