torsdag 25 juni 2009

Ännu är det

3 veckor kvar till semestern. Det känns lite tungt och jag längtar verkligen till att få vila och koppla av.

Ett projekt för sommaren är att måla huset och det ska påbörjas så fort som möjligt. Det är bara det att man är helt slut när man kommer hem från jobbet...

Det blir grått och vitt - som huset är nu - och det ska tvättas och målas. Så i helgen ska vi samla färgkartor för det ska ju vara en speciell grå färg, så klart. Golvet på verandan ska oljas och det är ett projekt i sig.

Jag vill puffa för vår fina vattenflaska Active cup med Disneymotiv från NUK. Den har ett clip så man kan fästa den på väskan och den är fri från Bisfenol A. En drickpip i mjukt material följer med och den är dessutom droppfri så det är perfekt att ha den med när ni är ute och leker, på promenad etc. Den är stöttålig och ett inre lock samt en skyddande kupa att ha över drickpipen följer med.

Rekommenderas varmt! Du hittar dem här:
http://www.lillabebben.se/ShowProduct.aspx?prodid=442


















Vi har ju självklart en hel arsenal av nappar och nappflaskor från NUK i shoppen att välja mellan, utöver dem du ser här ovan.

Ha det så himla bra!!!
Anneli och Lilla Bebben
http://www.lillabebben.se/

söndag 14 juni 2009

Äsch! Vi kör 50%...

Vi tycker att det ska vara lite fart på REOR och man ska kunna göra superfynd, sånt gillar jag!

Därför sätter vi nu 50% på alla FIXONIs kläder och på alla BOOBs kläder! Håll till godo och fynda loss!

Nya, fräscha märken kommer det att vara som DUNS - svenskt märke med fina mönster och bara ekologisk bomull, eller Zizoo med bläckis i fina mönster. Lilla Spöket Laban kommer med mer produkter under hösten så det blir mycket kul!

Ha en riktigt bra dag och kom ihåg att solen lyser alltid någonstans - om än inte här...

//Anneli

fredag 12 juni 2009

NU REAR VI!

Vårens kläder ska bort så vi behöver ha lite hjälp med detta!

Jättefina kläder från FIXONI, Didriksons och BOOB samt en del annat som kanske gått lite trögt eller som är utgående produkter, säljer vi nu för minst 30% billigare än normalpriset. Och om du kommer över 500 kr i beställning så bjuder vi på frakten också.

Normalt sett har vi fraktfritt men det blir liksom inget över när man rear ut varorna så då har vi valt att bjuda på frakten över 500 kr.

Hoppas att ni tittar in och att ni hittar något som ni gillar!

Ha en riktigt bra kväll! Jag ska gå och ramla i säng för nu är jag jättetrött:-).

Ha det så bra!!

//Anneli

Världens mysigaste konsert!

Vi lyckades låna ut gumman till Faster och Farbror i alla fall, tack så mycket och massor av kramar till er!!!!

Eric Gadd är ju grym! Ackustisk känsla i hela spelningen och i Wadköping, vår gamla stan i stan med anslutning till stadsparken och svartån. Kommer ni till Örebro så rekommenderar jag att ni tar en tur till Wadköping och till stadsparken. Snart blommar alla rosorna och det är mycket vackert. Över hela stadsparken sprider sig en härlig doft. Sen kan du dricka gott kaffe och ta en macka (jättegoda) eller fika eller faktiskt äta lunch där.

Enda felet med spelningen var att det var alldeles för kort... Så klart! Men nu sitter jag så här:-)) i soffan.

Musik är ju mumma för själen. Nu kan jag leva på detta lääääänge...

Tack igen, faster och farbror!

torsdag 4 juni 2009

Erik Gadd...

...kommer till Örebro nästa fredag. Nån som vill låna en liten tjej på 3 år ett par timmar då?

Nej, skämt åsido så blir det nog till att stanna hemma, maken jobbar natt och man får inte slita ut faster och farbror som är så otroligt snälla och ställer upp. Faster har en lite bråkig höft så som sagt får man inte slita för mycket på dem.

Men det hade varit kul att gå och lyssna på Erik Gadd och Louise Hoffsten...

Så är livet som förälder, man får offra en del och får så mycket tillbaka i andra änden. Alldeles nyss fick jag en korvpuss på ena kinden och en korvbrödspuss på andra. Kan det bli bättre?

Ha det bra!

//Anneli

onsdag 3 juni 2009

Fullt av tankar inför hösten...

Så är det att vara företagare i handelsbranschen. Det är mycket att tänka på inför hösten, vad ska jag köpa in? Hur kommer hösten att te sig i fråga om konjunktursvängningar? Vad ska jag göra för att den som handlar ska känna sig ännu mer trygg hos mig, att det funkar med leveranser, kvalitet, betalning och kundsupport?

Men det är rätt så trevligt att gå och fundera på sådant här, det är en del av tjusningen med att vara företagare. Och man får göra precis som man vill själv - nästan...

Till hösten kommer det att dyka upp mer ekologiska produkter, så mycket kan jag lova!
Jag gillar glass...

Jag får be så mycket om ursäkt för vädret igår - det är mitt fel! Jag var ledig igår så det måste ha varit mitt fel... Jag tycker synd om alla er som har semester samtidigt som mig, det är i slutet av juli-mitten av augusti. Bered er på regn;-).



Hoppas att ni har en härlig ledighet som hägrar för vi börjar väl bli lite trötta allihop och längtar efter semester?!

Ha det så himla bra!!!





//Anneli