fredag 6 februari 2009

LipFish vårkollektion

Nu är äntligen LipFish vårkollektion här med hundar, apan så klart, chihuahuan och flodhästen. Glada färger - orange, ljusblått, blått, cerise, grönt och rosa så det finns något för alla smaker. Alla ni som gillar LipFish kommer att älska den här kollektionen, det vågar jag lova!

Jag själv är ju en riktig LipFish-nörd:-). Min dotter som är riktigt trött på att mamma håller fram tröjor och frågar om hon vill ha den (hon brukar skrika NEJ!!!) har faktiskt valt ut en hundtröja med härliga öron som hänger ner. Den ville hon ha och det fick hon ju så klart... Hon skulle visa den för bästa kompisen på dagis.

Ja, sen har ju förstås FIXONIS babykollektion kommit. Den är riktigt fin och har ett mycket bra pris så man får mycket för pengarna vilket är bra i dessa tider. Jag har inte riktigt hunnit med att lägga ut alla plagg men de kommer här under helgen.

Denna vecka har varit helt otrolig! Måndag och tisdag var jag i Malmö på kurs och kom hem 22.30. På onsdagen precis när jag skulle packa beställningar för att få med dem med torsdagsposten (sista innan helgen) - ja, då lade bredbandet av. Jag försökte surfa med Dongeln (ni vet den där lilla dosan på en kabel som man kan surfa via mobilnätet på) men det funkade inte heller - inga mobiler, inga telefoner, inget bredband och därigenom heller ingen teve... Det var tydligen någon som hade grävt på helt fel ställe och grävt av en stor kabel.

Därför har några fått vänta förgäves på sina beställningar vilket är riktigt tråkigt. Jag skickar alla beställningar på söndag i alla fall så de ska vara hos dig måndag-tisdag nästa vecka.

Det var en hel del i ett inlägg.

Ha det så bra!

2 kommentarer:

  1. Åh var inne och tittade, så fin den nya kollektionen var, min favvo blev utan tvekan den oranga t shirten med vovve=)
    Hoppas ni har en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Visst är de helt underbara! Den orange gillar jag också, det blir så fin kontrast med den bruna hunden... Synd att man inte kan köpa in alla, i alla fall jag får begränsa mig lite:-(.

    SvaraRadera